Benvinguda al blog

En primer lloc, gràcies per haver entrat en el blog, en el qual tinc la intenció de publicar periòdicament  informes breus i opinions sobre temes polítics, socials i econòmics que consideri rellevants.

Potser us haureu fixat que el subtítol del blog és “L’home que us agradaria odiar”, eslògan, ara fa més de cent anys, de la campanya publicitària del cineasta Erich von Stroheim. He adoptat aquest lema perquè amb el blog que ara estreno pretenc, sobretot però no exclusivament, sortir al pas de les idees dominants, la qual cosa, òbviament, resulta molesta per a la majoria de la gent.

Quines qüestions hi tractaré? A la llarga, si aquest projecte dura, ves a saber. Però ara mateix ja tinc en cartera el diagnòstic sobre el sistema universitari espanyol, l’IPC i el poder adquisitiu de salaris i pensions, la ciència oberta, la política exterior de la UE, l’enfocament competencial de l’ensenyament considerat com a la gran amenaça per a l’estudiantat i les classes treballadores, la discriminació salarial de les dones i el llenguatge inclusiu. I, és clar, les qüestions polítiques que no siguin estrictament conjunturals i, en particular, les que es refereixen a Catalunya , la situació en què es troba i les propostes per sortir-ne.

Si no em coneixeu i voleu fer-vos una idea sobre el punt de vista des del qual abordaré tot això, podeu anar a la pàgina “Quant a l’autor del blog” (trobareu l’enllaç a dalt, a la dreta).

Us podeu subscriure, per rebre un missatge cada vegada que publiqui una entrada nova. Després, si veieu que no us interessa, us podreu donar de baixa molt fàcilment. Però faré el possible perquè això no passi.

Salut.